Nettbutikken Web-Trade

Web-Trade er en nettbutikk som bygger på WooCommerce og som dermed forutsetter at du har et nettsted utviklet i WordPress for å kunne bestille denne nettbutikkløsningen. Under finner du en kort oppsummering av denne nettbutikkløsningen, mens en mer detaljert beskrivelse av de ulike delene av nettbutikken finner du i menyen til venstre.

Krever WordPress Krever WordPress
Web Trade krever at ditt nettsted er utviklet i WordPress. En gratis programvare du kan installere med et klikk hvis du har et webhotell hos OnNet.

Har du ikke et WordPress nettsted idag må du først bestille vår WordOnNet pakke som kan inkludere Web Trade løsningen i. 

WooCommerce WooCommerce
Nettbutikken er en utvidet versjon av WooCommerce; – Verdens mest benyttede nettbutikkprogramvare for WordPress. 
Anbefalte produkter
Du kan markere hvilke produkter du ønsker å fremheve som anbefalte produkter. Disse kan så presenteres på en egen side eller i en sidebar.

Tilbudsside
En side med dine tilbud, med link til produktdetaljsiden og muligheten til å putte produktet i handlekurven.

Kortbetaling (gateways)
Betalingsgateways for å sette opp kortbetalingløsning mot tredjeparts betalingsløsning (Visa, MasterCard, AmEx osv.)

Sømløst integrert Sømløst integrert
WooCommerce integreres sømløst med ditt eksisterende WordPress nettsted. I motsetning til andre ehandelsløsninger er WooCommerce et naturlig tillegg til nettstedet, hvor du rediger nettsiden og nettbutikken på samme sted! 
Norskspråklig nettbutikk Norskspråklig nettbutikk
WordPress og WooCommerce er oversatt til norsk, mens noen av tilleggene som brukes ikke er det. Nettbutikken er dermed stort sett på norsk (alle kjernefunksjoner). Dette gjelder såvel front- og backend grensesnittet.

I tillegg støtter nettbutikken flerspråklig oppsett ved å installere program tillegget ‘glue’. Flerspråklig versjon av nettbutikken er imidlertid ikke inkludert, bortsett fra Google Translate Service, hvor brukerne kan velge hvilket språk de ønsker sidene på fra en dropdown boks (se eksempel på denne siden og i vår demo-site), før Google Translate Service oversetter alt innholdet til det ønskede språket.

For en fullstendig oversikt over de viktigste funksjonene i Web-Trade viser vi til forsiden hvor du finner denne oversikten og vår demo versjon av Web-Trade hvor du finner en live versjon av nettbutikken.

Se her bort fra Webdesignet, da dette er avhengig av ditt eget tema. Nettbutikken benytter ditt eksisterende tema og formateres derfor i henhold til dette temaet. Demo-versjonen er bare WooCommerce sitt standard tema, men viser alle nettbutikkens funksjoner.