passer-hvem

Hvem passer Web-Trade for?

WooCommerce er idag verdens mest benyttede nettbutikkløsning. Programvaren benyttes derfor av såvel multinasjonale konsern som små hobbynettsteder.

Vi har satt sammen denne Web-Trade pakken for å passe norske små- og mellomstore bedrifter som ønsker å selge sine produkter gjennom en egen nettbutikk som inngår som en del av nettstedet deres.

Krever ikke et registrert firma

Nettbutikkløsningen Web-Trade krever ikke at du har et registrert firma med eget organisasjonsnummer. Nettbutikkløsningen kan dermed settes opp av alle, enten de er en bedrift, frivillig organisasjon eller en privatperson som ønsker å starte med salg av noe.

Fysiske og virtuell produkter

Web-Trade er klargjort for å selge såvel fysiske som virtuelle produkter.

Med virtuelle produkter menes:

produkter som ikke krever fysisk distribusjon av varen til kunden.

Virtuelle produkter er produktet som lastes automatisk ned etter betaling eller som brukeren kan få tilgang til via nettet. Eksempler på slike virtuelle produkter er video- og lyd/musikk, programvare, kurs og medlemskap i noe.

For nedlastbare produkter kan du velge om produktet automatisk skal bli lastet ned til kunden etter at betalingen er bekreftet eller om så kan de bli redirectet til kundekonto siden din, hvor de kan logge seg inn for å laste ned produktet de har bestilt.

Ubegrenset antall produktkategorier og merker

Du kan legge inn et ubegrenset antall produkter i nettbutikken og knytte dem til et ubegrenset antall produktkategorier og merker som produktene blir gruppert etter i nettbutikken. Har du et stort sortiment kan produktene også deles inn i produktkategorier og underkategorier av disse produktkategoriene. Mulighetene er kort sagt ubegrenset.

Produktvarianter og modeller

Standardversjonen er kun satt opp for salg av standardiserte produkter, uten muligheten til å spesifisere hvilken variant (f.eks. farge og størrelse) og modell av produktet som ønskes. Ønsker du å la kundene velge hvilken variant og/eller modell de ønsker av produktet kreves dette du samtidig bestiller «Modell/variant» tillegget til Kr. 990.-.

Modell/variant tillegget gjør det mulig å velge modell eller en produktvariant av produktet, enten til samme pris eller med et pristillegg.

Individuelle produkter

Standardversjonen av WooCommerce er ikke klargjort for å selge individuelle produkter. Det vil si produkter som utvikles etter kundens kravspesifikasjoner og som dermed ikke finnes i form av en hyllevarme. Eksempler på slike produkter er gravører som selger gravering av navn i smykker og ringer, og som ønsker at kundene skal kunne oppgi hva som skal stå inni ringen når de bestiller. Det samme gjelder salg av domenenavn som krever at kunden oppgir et unikt navn som først må sjekkes om er ledig før det kan bestilles, sammen med en angivelse av hvilket navn som bestilles.

Ønsker du å selge individuelle produkter, hvor kunden oppgir en valgfri tekst til produktet, må du samtidig bestille «Individuelt produkt» tillegget til Kr. 990.-.

Åpen kildekode – frihet til å endre hva du vil

Hele løsningen er bygd på «åpen kildekode«. Noe som betyr at hele kildekoden til løsningen følger med i ukryptert form og at du selv står fritt til å endre den akkurat slik du selv måtte ønske. Dette er en av de største fordelene med løsningen, da den gir deg friheten til å tilpasse kildekoden til dine behov. Din beste garanti for at du har en fult skalerbar løsning som kan implementeres med hvilke som helst av dine øvrige datasystemer.

En løsning som ikke plutselig forsvinner

Selv om OnNet er et lite norsk selskap, trenger du aldri være redd for at nettbutikkløsningen plutselig forsvinner eller blir inkompatiblel med de gjeldende standardene på Internett. Dette fordi Web-Trade ikke benytter egenutviklet teknologi. Vi har kun satt sammen en pakke med verdens mest populære publiseringsløsning (WordPress) for å lage og vedlikeholde nettsider, sammen med verdens mest populære nettbutikk tillegg (WooCommerce) til denne publiseringsløsningen.

1 av 4 nettsteder i verden er idag utviklet i WordPress og nettbutikktillegget WooCommerce er verdens mest brukte nettbutikk. Bestiller du Web-Trade får du dermed en nettbutikk som bygger på en plattform som majoriteten av Internett benytter og som kontinuerlig blir videreutviklet av flere hundre tusen utviklere som holder programvaren oppdatert og kompatibel med de gjeldende standardene. En plattform som, på grunn av sine store brukermasser, ikke plutselig vil bli lagt ned eller bli utdatert fordi ingen videreutvikler plattformen videre.