Nettbutikkens utsende

Nettbutikken implementeres i ditt eksisterende WordPress nettsted og benytter seg derfor av det samme temaet som resten av nettstedet. Dette sikrer at nettbutikken får samme visuelle profil som resten av ditt nettsted.

De aller fleste WordPress temaer er idag 100% kompatible med WooCommerce nettbutikken fra de samme utviklerne bak WordPress, så normalt er det ingen problemer med å implementere denne nettbutikken i dine eksisterende nettsider med samme visuelle profil som disse sidene.

Av denne grunn inngår ikke noen form for web design i prisen, bortsett fra eventuelle små CSS-justeringer av formateringen hvis dette skulle være nødvendig. Hvilke visuelle effekter det er mulig å implementere i nettbutikken er derfor avhengig av hvilket tema resten av nettstedet benytter, da disse funksjonene er definert i WordPress sitt tema og ikke i WooCommerce.

Oppsettet av handlekurven, kassa og registreringen av kundeopplysningene følger derfor samme design oppsett som gjelder standard for WooCommerce.

Responsive design

Alle delene av nettbutikken bygger på et reesponsive design, hvor sidenes utseende automatisk tilpasser seg brukerens skjermstørrelse. Du trenger derfor ikke å tenke på dette. Nettbutikken vil vises like godt på en dataskjerm, som på et nettbrett og smarttelefon, forutsatt at resten av ditt nettsted også bygger på et responsive design.