webtrade-oversikt

Domene:

Web-Trade pakken er knyttet direkte til ditt domenenavn, f.eks. www.dittdomene.no, hvis dittdomene.no er ditt domenenavn. Det eneste som kreves er at domene ligger hos OnNet.

Ligger ikke domene hos OnNet idag, må vi samtidig flytte domene og ditt eksisterende nettsted til OnNet for at vi skal kunne implementere Web-Trade pakken. Å flytte nettstedet kan du gjøre selv, hvis ikke kan du bestille dette som en tilleggstjeneste fra OnNet, men krever da at du oppgir påloggingsopplysningene dine til ditt eksisterende nettsted.

Har du ikke et domene idag kan du bestille dette samtidig som du bestiller Web-Trade. Hvilket domene du ønsker velger du selv. Det eneste som kreves er at det fortsatt er ledig for registrering.

Publiseringsløsning:

Web-Trade er en e-handelsløsning som kan legges på toppen av ethvert nettsted som allerede har WordPress installert. Løsningen krever dermed at publiseringsløsningen WordPress allerede er installert. Har du ikke et WordPress nettsted idag, må du samtidig bestille vår WordOnNet pakke som gir deg et nytt nettsted utviklet i WordPress for kr. 2.990.-

E-handelsløsning:

Nettbutikk komponenten i Web-Trade er «åpen kildekode» nettbutikken WooCommerce som er utviklet som et rendyrket tillegg til WordPress.

Tredjeparts tillegg:

For å tilføre den manglende funksjonaliteten til WordPress og WooCommerce sin standardinstallasjon har vi inkludert en rekke tredjeparts tillegg til WordPress og WooCommerce. Tilsammen utgjør alle disse komponentene Web-Trade pakken.

Programmeringsspråk:

Alt er skrevet i PHP, mens webdesignet styres av en CSS-fil. I tillegg brukes en rekke JavaScript og -biblioteker for å tilføre ulike funksjoner til nettstedet. Alle som kan PHP programmering kan dermed raskt og enkelt endre kildekoden hvis ønskelig, noe som kan være aktuelt hvis løsningen skal implementeres med andre back-end systemer. F.eks. ditt regnskapssystem.

PHP er sammen med Java idag verdens mest brukte programmeringsspråk.

Databaseformat:

All brukerinformasjon lagres i en mySQL database som kan administreres gjennom PhpMyAdmin som er installert som en del av cPanel (kontrollpanelet for serveren).

mySQL er idag verdens mest brukte databaseformat.

Server:

Web-Trade pakken er en «self-hosting» plattform. Det vil si at hele løsningen (inkludert alle kildekode filene) eies av deg. Ingenting eies eller kjøres på tredjeparts servere.

For at nettstedet og nettbutikken skal virke kreves det at du selv har en server løsningen kan kjøres på. Inkludert i Web-Trade pakken inngår et søkemotoroptimalisert Linux webhotell med cPanel som er optimalisert for å kjøre WordPress og WooCommerce. Dette for å sikre deg en serverplattform som oppfyller de kravene WordPress, WooCommerce og Google stiller til nettstedet for at det skal virke korrekt og oppnå god rangering i søkemotorene.

Skulle du ønske å flytte Web-Trade løsningen til en annen leverandør av en eller annen grunn står du fritt til å gjøre dette. Å gjøre dette er heller ingen vanskelig prosess, og kan gjøres av deg selv uten innblanding fra OnNet eller andre. Du logger inn på WordPress kontrollpanelet og tar en fullstendig backup av hele ditt nettsted, med både filer og database. Backupen laster du så ned til din maskin, og kan deretter lastes opp og gjenopprettes på alle webservere som har installert siste versjon av WordPress og knyttet installasjonen til domene ditt.

Du blir dermed ikke løst til en leverandør når du velger Web-Trade fra OnNet som din e-handelsplattform. Prisen for domene og serveren (med ubegrenset antall epostkontoer også inkludert) er fra kr. 29/mnd for 2 GB lagringsplass (nok for de fleste).

Webdesign:

Web-Trade inkluderes i ditt eksisterende nettsted, med samme webdesign som resten av nettstedet har. Har du ikke et nettsted idag, lages dette som en del av WordOnNet pakken du må bestille samtidig for å få et WordPress nettsted vi kan installere Web-Trade på toppen av.

Administrasjon og vedlikehold:

Siden Web-Trade inngår som en integrert del av ditt eksisterende nettsted er det også svært enkelt å administrere og holde nettbutikken oppdatert. Du logger deg på ditt eksisterende WordPress kontrollpanel og får da opp hele nettbutikken, med alle administrasjons verktøyene som inngår i løsningen. Alt styres dermed på ett sted, uten at du trenger å logge deg på flere ulike grensesnitt.

SSL:

Et SSL-sertifikat er ikke inkludert i prisen, men vi anbefaler alle å skaffe seg et SSL-sertifikat for å sikre krypterte linjer mellom dine kunder og nettbutikken, slik at uvedkommende ikke kan sette opp lytteposter for å prøve å snappe opp brukernavn, passord og annen sensitiv informasjon. Inkluderer du en kortbetalingløsning vil denne aldri kjøre på våre (din) server, så du trenger ikke tenke på hvordan du skal sikre selve betalingen for dine varer og tjenester.

OnNet selger Start-SSL sertifikat. Prisen for et anbefalt SSL-sertifikat til ditt domene (nettsted og nettbutikk) fra OnNet koster kr. 990 per år, men du kan som sagt bruke hvilken som helst leverandør så lenge du installerer sertifikatet selv via cPanel (kontrollpanelet for din server).

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email