Nettbutikk funksjoner

Sømløst integrert Sømløst integrert
WooCommerce integreres sømløst med ditt eksisterende WordPress nettsted. I motsetning til andre ehandelsløsninger er WooCommerce et naturlig tillegg til nettstedet, hvor du rediger nettsiden og nettbutikken på samme sted!

Plattformuavhengig Plattformuavhengig
Web-Trade bygger på responsive design hvor skjermvisningen blir tilpasset til størrelsen til skjermen til brukeren. Støtter alle vanlige nettlesere. I tillegg finnes Web-Trade som en iOS app som kan installeres på alle iPhone og iPad enheter. Sikrer en god nettbutikk opplevelse uavhengig av enhet, operativsystem og nettleser.
Norskspråklig nettbutikk Norskspråklig nettbutikk
WordPress og WooCommerce er oversatt til norsk, mens noen av tilleggene som brukes ikke er det. Nettbutikken er dermed stort sett på norsk (alle kjernefunksjoner). Dette gjelder såvel front- og backend grensesnittet. I tillegg støtter nettbutikken flerspråklig oppsett ved å installere program tillegget ‘glue’.

Valuta Valuta
I tillegg til norske kroner er det støtte for alle vanlige valuta typer.
Avansert produktkatalog
Produktene samles i en avansert søkbar produktkatalog, hvor det ikke finnes noen øvre grenser for antall kategorier, underkategorier eller produkter du kan legge inn. Produktene presenteres med bilder, video og tekst, og kan være av ulike typer som for eksempel fysiske, virtuelle eller nedlastbare produkter. Alle produkter kan tilhøre både en kategori og en underkategori, og de kan sorteres og filtreres basert på gitte parametere og attributter.

Hvert produkt har en egen produktside med eller uten produkt tabs med nærmere informasjon, tekniske opplysninger og kundeomtaler. Kan også utvides med FAQ, video og andre tabs for å presentere mer informasjon.

Produktpresentasjonen gir også muligheten for kryssalg ved å presentere relaterte produkter sammen med detaljpresentasjonen av hvert enkelt produkt.

MVA MVA

Muligheten til å konfigurere merverdiavgift klasser for ulike land og produktgrupper eller enkeltprodukter. Merverdiavgiften regnes automatisk ut avhengig av hvilken leveringsadresse kunden oppgir ved bestilling og legges til ordren slik at kunden får oversikt over alle kostnadene, inkludert levering og merverdiavgift.

Kundevurderinger
Kundene kan legge inn sine egne vurderinger av hvert enkelt produkt som andre potensielle kunder kan lese før de handler. Folk stoler ofte mer på andres uttalelser enn dine egne. Dette kan derfor være et godt salgsfremmende tiltak.
Markedsføring
For å starte jungeltelegrafen, oppnå kryssalg, tilleggsalg, mersalg og gjenkjøp er en rekke nyttige markedsføringstiltak inkludert som en del av nettbutikken.

Søkemotoroptimalisering Søkemotoroptimalisering

Standard leveres ikke WordPress og WooCommerce med de funksjonene som kreves for å kunne betraktes som et søkemotoroptimalisert nettsted, hvor alle sidene og produktene har fått knyttet til seg alle de meta-taggene som kreves for optimal indeksering og rangering i søkeresultatene. I Web-Trade har vi derfor inkludert flere tillegg som tilfører alle de manglende funksjonene i WordPress og WooCommerce. I tillegg er også serveren optimalisert i forhold til søkemotorens krav. Faktisk var vi de første i Norge som tilbydde kundene våre et søkemotoroptimalisert webhotell.

Frakt og levering

Velg mellom ulike frakt og levering betingelser, for eksempel gratis levering, postoppkrav eller hentes av kunden i butikk, et fast porto/distribusjongebyr eller basert på vekt eller størrelse. Flere fraktkalkulatorer er tilgjengelig. Deriblant Bing og DHL sin fraktkalkulator som automatisk regner ut frakten. For virtuelle produkter fjernes all frakt beregning, da disse leveres virtuelt (digitalt).

Lagerstyring Lagerstyring

Muligheten til å legge inn inngående lagerbeholdning som knyttes til salgsstatistikken, slik at når en enhet blir solgt så oppdateres lagerstatusen med en enhet mindre. Er produktet utsolgt vises statusen «Utsolgt». Inneholder alle grunnleggende lagerstyringfunksjoner.

Betaling

Grunnpakken inkluderer kontakt ved levering (butikk/postoppkrav), sjekk, bankgiro/postgiro (nettbank) og PayPal. I tillegg finnes det et flere dusin gateway tillegg som gjør det mulig å integrere nettbutikken med de fleste andre vanlige betalingssystemer på Internett.

Pakksedler og fakturering Pakksedler og fakturering
Web-Trade gir deg muligheten til å skrive ut pakksedler og fakturaer lokalt, samt generere PDF-fakturaer som kan sendes kunden manuelt som en efaktura. Kunden kan også skrive ut sine egne fakturaer og få oversikt over alle sine ordre ved å logge seg på sin «kundekonto» etter bestilling.
Kundekonto (Min konto) Kundekonto (Min konto)
Ved å logge seg på dine nettsider får kundene opp sine kundeopplysninger og ordre, samtidig som de kan skrive ut sine sine egne ordre eller sende dem til seg selv i form av en efaktura. Denne kundesiden (Min konto) kan utvides med ubegrenset andre funksjoner. F.eks. HelpDesk Ticket system, teknisk forum o.l. funksjoner.

Skriv ut og lag PDF

Å skrive ut produktsider kan være vanskelig, da nettsidene ikke er formatert i forhold til et vanlig A4-format som brukes når en side skal skrives ut på papir eller konverteres til et PDF-dokument som kan lastes ned eller mailes til andre. Ved å inkludere et genialt tillegg har vi last dette problemet, samtidig som brukerne selv kan velge hva de ønsker å ta med fra siden når PDF-dokumentet og/eller utskriften skal velges.

Salgsstatistikk/rapporter Salgsstatistikk/rapporter
Rapport generator som viser nettbutikkens salg, fortjeneste og lagerstatus. Rapportene kan filteres etter ulike kriterier som settes opp. Statistikken kan også eksporteres til Excel og utfylles ved å også koble nettbutikken opp mot Google Analytics for å beregne konverteringsraten o.l.
Sikkerhet Sikkerhet
Sikkerhetsselskapet Sucuri har revidert sikkerheten i WooCommerce for å sikre deg en trygg plattform. I tillegg har vi iverksatt rundt 50 andre større og mindre sikkerhetstiltak inn for å hardne alle kjente sikkerhetshull. Web-Trade er dermed en 100% sikker e-handelsplattform.