Web-Trade er en komplett nettbutikkløsning for norske små- og mellomstore bedrifter som ønsker å selge deres produkter online i en egen nettbutikk.

Passer like godt for bedrifter som organisasjoner og privatpersoner

Ingen deler av Web-Trade løsningen krever at du har et registrert firma med eget organisasjonsnummer. Nettbutikkløsningen kan dermed settes opp av alle, enten de er en bedrift, frivillig organisasjon eller en privatperson som ønsker å starte med salg av noe.

Fysiske og virtuell produkter

Web-Trade er klargjort for å selge såvel fysiske som virtuelle produkter.

Med virtuelle produkter menes produkter som ikke krever en fysisk distribusjon av varen til kunden. Produktet lastes automatisk ned etter betaling eller så kan kundene logge seg inn på et webgrensesnitt etter betaling for å ta tjenesten i bruk. Eksempler på slike virtuelle produkter er video- og lyd/musikk filer, programvare, kurs og medlemskap i noe.

For nedlastbare produkter kan du velge om produktet automatisk skal bli lastet ned til kunden etter at betalingen er bekreftet eller om så kan de bli redirectet til kundekonto siden din, hvor de kan logge seg inn for å laste ned produktet de har bestilt.

Passer best for standardiserte produkter

Web-Trade løsningen kan brukes til å selge hva som helst, men standardversjonen er ikke klargjort for å selge individuelle produkter. Det vil si produkter som utvikles etter kundens kravspesifikasjoner og som dermed ikke finnes i form av en hyllevarme. Eksempler på slike produkter er gravører som selger gravering av navn i smykker og ringer, og som ønsker at kundene skal kunne oppgi hva som skal stå inni ringen når de bestiller. Det samme gjelder salg av domenenavn som krever at kunden oppgir et unikt navn som først må sjekkes om er ledig før det kan bestilles, sammen med en angivelse av hvilket navn som bestilles. Slike produkter kan også selges ved bruk av WordPress og WooCommerce, men krever tillegger som ikke er inkludert i denne startpakken.

Selg hva du vil til hvem du vil

Web-Trade lar deg selge hva du vil til hvem du vil. Det finnes ingen begrensninger for hvor mange produkter du kan legge inn i din produktkatalog.

Produktene kan du gruppere i et ubegrenset antall produktkategorier. Har du et stort sortiment kan produktene også deles inn i produktkategorier og underkategorier av disse produktkategoriene. Mulighetene er kort sagt ubegrenset.

Markedets rimeligste profesjonelle nettbutikk

Siden Web-Trade bygger på «åpen kildekode» programmer, er det ingen lisenskostnader knyttet til Web-Trade. Alt er gratis. Det eneste du betaler for er tiden OnNet bruker for å sette opp nettbutikken etter dine kravspesifikasjoner. Vi tør derfor påstå at dette utvilsomt er markedets rimeligste profesjonelle nettbutikk.

En skalerbar løsning

Såvel WordPress som WooCommerce (kjernekomponentene i Web-Trade) er 100% skalerbare, noe som gjør at du ikke trenger å være redd for at du skal vokse ut av nettbutikken din hvis den skulle bli en kjempesuksess. Løsningen benyttes idag av såvel nyetablerte foretak som store internasjonale konsern med milliardomsetning. Det beste beviset vi kan gi på at løsningen er skalerbar, slik at du og nettbutikken kan vokse i takt som sortimentet og omsetningen stiger.

Frihet til å endre hva du vil

Hele løsningen er bygd på «åpen kildekode«. Noe som betyr at hele kildekoden til løsningen følger med i ukryptert form og at du selv står fritt til å endre den akkurat slik du selv måtte ønske. Dette er en av de største fordelene med løsningen, da den gir deg friheten til å tilpasse kildekoden til dine behov. Din beste garanti for at du har en fult skalerbar løsning som kan implementeres med hvilke som helst av dine øvrige datasystemer.

En løsning som ikke plutselig forsvinner

Selv om OnNet er et lite norsk selskap, trenger du aldri være redd for at nettbutikkløsningen plutselig forsvinner eller blir inkompatiblel med de gjeldende standardene på Internett. Dette fordi Web-Trade ikke benytter egenutviklet teknologi. Vi har kun satt sammen en pakke med verdens mest populære publiseringsløsning (WordPress) for å lage og vedlikeholde nettsider, sammen med verdens mest populære nettbutikk tillegg (WooCommerce) til denne publiseringsløsningen.

Med over 80 millioner brukere av WordPress og over 4 millioner brukere av WooCommerce har du her en plattform som majoriteten av Internett benytter seg av og som kontinuerlig blir videreutviklet av flere hundre tusen utviklere som holder alle deler av denne programvaren oppdatert og kompatibel med de gjeldende standardene. En plattform som, på grunn av sine store brukermasser, ikke plutselig vil bli lagt ned eller bli utdatert fordi ingen videreutvikler plattformen videre.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email