Driftsavtale og support

Drift av domene og nettsted

Drift av nettstedet med domene, ubegrenset antall epostkontoer med anti-spam brannmur og Web-Trade løsningen starter fra:

kr. 29/mnd, og inkluderer 2 GB lagrinsplass.

Webhotellet er en Linux server med cPanel som kontrollpanel for å styre de ulike delene av serveren. cPanel er idag utvilsomt verdens mest populære kontrollpanel for webservere. Daglig backup av alle brukerdata er også inkludert.

Avtalen kan utvides med telefonsupport hvis du ønsker dette til driftsavtalen som ikke omfatter WordPress og WooCommerce.

Telefonsupport koster kr. 10/mnd eller kr. 120/år.

Gratis mailsupport via vårt ticket-system er imidlertid inkludert.

WordPress & WooCommerce support WordPress & WooCommerce support

Vi anbefaler alle å inngå en Supportavtale på Web-Trade løsningen.

Supportavtalen omfatter prioritert telefonsupport, og omfatter alle deler av WordPress, WooCommerce og de tilleggene som inngår i grunnpakken. Avtalen omfatter også bistand til å videreutvikle den leverte løsningen etter dine kravspesifikasjoner.

En WordPress/WooCommerce supportavtale koster:

Årlig avgift – kr. 590/år

I tillegg blir du fakturert kr. 590.- per påbegynte time vi yter telefonsupport eller utfører praktisk vedlikehold eller utvikling av nettstedet.

Gratis nettsky
En gratis nettsky som lar deg samle alle filer du har på kontoret på ett sted i nettskyen, på samme sted som du har nettbutikken din, er inkludert i webhotell avtalen din.

Sikrer at du har alle essensielle dokumenter samlet på ett sted. Via nettskyen kan filer og dokumenter deles med alle enheter som er koblet til Internett via en PC, mac, pad eller mobil. Også glimrende å bruke til ekstern backup av interne data som man er redd for å miste.